mandag den 3. oktober 2016

PlastLageret.dk

Danmarks billigste special-løsninger i industriplast

Plastlageret.dk tilbyder dig Danmarks billigste løsninger indenfor: Støttebensplader, kædeføring, fenderlister og skærebrætter.  Vi laver alt indenfor special-løsninger, og rådgiver dig, så du får den helt rigtige løsning. Kontakt os på info@plastlageret.dk for tilbud og rådgivning.

Bestil via vores webshop – nemt og enkelt

I vores webshop finder du vores standard sortiment samt information om special-løsninger.  Vi har gjort det nemt, og tilgængeligt for dig at bestille direkte fra hjemmesiden. Vi sidder dog altid parat, hvis du har brug for rådgivning, så tøv ikke med at kontakte os.

Produktinformation

Vi vil levere de bedste løsninger til vores kunder. Derfor har vi de nyeste maskiner og arbejder i materialer af bedste kvalitet. Vi kan skære, fræse og lasergravere i plastemner efter dit behov. 
Derfor kan vi lave flotte og eksklusive løsninger indenfor skærebrætter og skæreplader.

Vores støttebensplader er splitfrie og høj bestandige overfor kemikalier, kulde og frost. Støttebenspladerne er smidige, og er derfor optimale til understøttelse på ujævne underlag. Vores støttebensplader er gode til kraner, stilladser, donkrafte og kan med fordel anvendes i offshore industrien, da plast ikke rådner, samt det er meget smidigt.

Skab en eksklusiv og æstetisk flot oplevelse for dine kunder.

Vi kan lave skærebrætter og serveringsplader med dit logo – og dine design ønsker. Eksempelvis kan der i serveringsplader til sushi laves udfræsninger, for at præsentere maden flot og lækkert for dine kunder.  Vi kan også laserskære dit logo ind i et skærebræt.
Kontakt os, og vi hjælper dig med at gøre din ide til et færdigt produkt. 
Kontakt os her: +45 42 600 100 eller mail: info@plastlageret.dk
Vi har maskinerne, som kan skære, fræse og lasergravere i alle typer af industriplast.

Hvide skærebrætter

Udover vores standard sortiment af skærebrætter og skæreplader i polyenthylen, som er et kunstof-materiale, kan vi også levere hvide skærebrætter i den størrelse du ønsker. Alle vores skærebrætter kan tåle høj varme. Det betyder at eventuelle bakterier slås ihjel, hvilket optimerer hygiejnen omkring madlavning. Derudover har skærebrættet og skærepladerne en lang holdbarhed, de slår eller vrider sig heller ikke. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar